O nama

O nama

Dobro došli u Apartments Mirna Meey!

 

Ako volite smještaj samo 50m od kristalno čistog mora, rano jutarnje plivanje za vrijeme bonace ili ste strastveni ribič i volite pecanje, duge šetnje uz more i prekrasne zalaske sunca, onda je ovo pravo mjesto za vas.

Apartmani se nalaze u prizemlju obiteljske kuće u Diklu, elitnom, turističkom, predjelu grada Zadra.Udaljeni smo 4,5km od Morskih orgulja i Pozdrav Suncu.

Nudimo vam dva komforna, dvosobna apartmana, udaljena samo 50m od mora, plaže i šetnice. Naši dugogodišnji, zadovoljni gosti su dokaz da ova lokacija ima „ono nešto“ zbog čega se uvijek iznova, godinama rado vračaju u Diklo.

Plaža je kombinacija betonske i šljunčane a ako odete samo nekoliko metara dalje, u neposrednoj blizini se nalazi borova šuma s prirodnom plažom, gdje ćete naći obilje sunca i hlada, ovisino gdje se smjestite.

Već sama lokacija, ljudima nudi mogućnost za aktivan, svestrani godišnji odmor.

Gostima smještaja osiguran je parking u dvorištu kuće. Put do plaže je privatan.

Wi-Fi internet je besplatan. Oba apartmana imaju klima uređaj.

Pušenje je dozvoljeno na terasi, u stanu nije, zbog gostiju nepušača. Time će svi imati svjež zrak u stanu.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni, osim ako baš imate nekog malog šminkera, kojemu je higijena na zavidnom nivou.

Za ljubitelje dalmatinskih specijaliteta u blizini smještaja, nalaze se par restorana tj. konoba, koji su poznati i u gradu Zadru i vrlo su posjećeni. U samom mjestu možete se baviti sportskim aktivnostima kao što su tenis, nogomet i košarka. Odmah na Boriku 1,5km od smještaja možete uživati u vodenim sportovima.Autobusna stanica je udaljena 400m od objekta. Autobus ide svakih 30 min. U blizini se nalazi kiosk s kruhom, nešto malo dalje i manji dućan, a najbliži kupovni centar je udaljen 3km, dok veći Shopping centar Supernova 7 km. Hotelski kompleks Falkensteiner je oko pola sata hoda od smještaja i dodatno nudi obilje sadržaja od muzike, plesa, raznih sportova na vodi, sve što mladi a i oni malo stariji vole. Grad Zadar sam po sebi je prelijep a tjekom sezone nudi pregršt zbivanja. Zapravo, dođite, vidite, uživajte i uvjerite se sami.

Ova lokacija je zahvalna jer na jednom mjestu, ljudima svih uzrasta, nudi prije svega miran i ugodan boravak, okružen prirodnim ljepotama do prema vlastitom izboru, bezbroj sadržaja za aktivan godišnji odmor.

Vjerujem da ćete biti više nego zadovoljni vašim boravkom u Diklu. Tko jednom dođe, rado se vraća.

To potvrđuju naši stalni, dugogodišnji gosti, koji su prvo dolazili sa svojom djecom a sada dolaze i sa svojim unucima. Mnogi su nam, postali dobri prijatelji.

Poštujemo vašu privatnost. Mi smo uvijek negdje u blizini ali nikada pre blizu, tako da će te pretežno uživati u svojoj privatnosti i biti sami, a ukoliko nešto zatrebate samo nas nazovite ili pošaljite mail ili poruku. Možete nas kontaktirati i preko WhatsApp-a ili Viber-a.

Želimo vam ugodan godišnji odmor!

Apartments Mirna Meey

Untitled