Apartman 1

Apartman 1

Apartman 1

Apartman je komforan i ugodan za četiri do max 5 osoba.

Sastoji se od velike spavaće sobe s bračnim krevetom i jednim dodatnim krevetom, noćnim ormarićima i dva ormara za odlaganje odjeće. Dnevna soba sadrži ormar, trosjed, koji se prema potrebi može razvući i bez problema na njemu mogu spavati dvije osobe, TV i stol za laptop. Dakle po potrebi ima mjesta i za obitelj s troje djece a da svima bude ugodno. Kuhinja je prostrana i sadrži sve potrebno od frižidera, štednjaka kombinacija plin/struja, mikrovalne pećnice, kuhala za vodu do lonaca, zdjela, tanjura, kuhinjskog pribora i dosta dodatnih stvari potrebnih za pripremu objeda. Kupaona sadrži kadu i tuš kadu, perilicu rublja i ostalu standardnu opremu.

Terasa je komforna, s pogledom na vrt i ugodna je za boravak za četiri do max 5 osoba, na kojoj možete ispijati svoje jutarnje kave ili čitati svoju omiljenu knjigu, dok vam se djeca igraju u dvorištu i budu pod vašim budnim okom ili ako su veća se kupaju na plaži, jer sve je u neposrednoj blizini, a opet ne previše bilizu da možete uživati u miru od vike i žamora koji dopire sa plaže.

Apartman je vrlo praktičan za obitelji s djecom svih uzrasta ili osobe koje se nešto teže kreću (recimo zbog neke ozljede), jer stan je u prizemlju a plaža je udaljena 50m od kuće.

Apartman je opremljen s perilicom rublja, poplunima prema potrebi, dekama, frotir dekama, ručnicima, kuhinjskim krpama, mikrovalnom, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, klima uređajem, TV-om i satelitom.

Jedino što trebate donjeti su vaše osobne stvari i sebe. Ostalo vas čeka u stanu.


Rezerviraj sada!